Comencem a caminar!

Comencem a caminar!

El documental ‘Entre Muntanyes, arrels de l’arbre’ ja ha donat les primeres passes durant el mes de juny. Després d’uns mesos de difícil part, cada peça va col·locant-se a la posició que li pertoca i l’engranatge està a punt per començar aquest preciós i estimulant projecte.

En el mes de juny van arribar la directora i guionista, Francisca d’Acosta, i el director de fotografia Jorge L. Linares. Tots dos porten ja dues setmanes vivint al costat d’AINA i ja s’han familiaritzat amb la casa i amb l’entorn gràcies a les excursions que han fet per buscar localitzacions, gaudir de la natura i descobrir la vall de Canillo amb el Mossèn Ramon.

Més tard va arribar la Marta Moreno, assistent de càmera. Ella també porta ja uns dies a AINA. L’última en arribar ha estat la productora en camp, Camille Ibarra.

Aquest mes de juny també s’ha aprofitat per fer proves de càmera, gravar imatges de recurs i fer les primeres entrevistes, com hem anat comunicant a les nostres xarxes socials. Tot això ha servit per comprovar a quines parts de l’engranatge li falta una mica d’oli perquè funcioni a la perfecció i poder arribar al dia 3 de juliol preparats per començar aquesta aventura.

Des de l’equip no podem esperar a que arribi el dia de començar el rodatge i esperem poder fer partícip a tot aquell que vulgui seguir-nos i que ho visqui amb la mateixa emoció que nosaltres.

Tres…dos…u…ACCIÓ!

Benvinguts a ‘Entre Muntanyes, arrels de l’arbre’, un documental de tots per a tots