‘Entre Muntanyes, arrels de l’arbre’ neix com a idea a principis de l’any 2017, però és el resultat d’una vida bevent de la Casa de Colònies d’AINA, referent de l’educació en el lleure a Andorra i Catalunya. La voluntat de deixar constància de les experiències viscudes estiu rere estiu per diverses generacions que han crescut aprenent de les ensenyances de Mossèn Ramon, van desembocar en un documental.

 

El que s’experimenta només d’entrar per primera vegada a la ‘Casa’ amb set anys és indescriptible. No és fàcil el repte d’explicar la sensació de començar un estiu com a monitor sabent que serà l’últim. Tanmateix, i malgrat la dificultat que comporta, volem que el que es viu a AINA arribi a tothom. Per això, durant l’estiu de 2017, un equip multidisciplinari de joves de diverses parts del món van assumir el repte i van conviure amb els tres torns de colònies per poder deixar un testimoni visual per totes les persones que han viscut AINA des de dins i per totes aquelles generacions que, malauradament, no coneixeran la Casa de Colònies com s’ha viscut fins avui en dia.

 

Tot l’equip d’’Entre Muntanyes, arrels de l’arbre’ us convidem a endinsar-vos de la nostra mà en un món que no deixa indiferent a ningú.

Benvinguts a AINA. Benvinguts a Entre Muntanyes.

 

Contacta amb nosaltres!

comunicacio@entre-muntanyes.com

Segueix les nostres xarxes socials!